Maatwerk arbodienstverlening

Onze arbodienstverlening ondersteunt organisaties met het werken conform diverse vormen van regie op verzuim en inzetbaarheid. Met onze professionals bieden we maatwerk en daardoor een duurzaam werkende verzuimaanpak.

arbodienstverleners aan het werk
vraagteken icoon

Krijg grip op verzuim met arbodienstverlening

Werk is aan het veranderen. En de mens in relatie tot werk krijgt steeds meer betekenis. Gelukkig maar, want de gevolgen van een disbalans in werk en persoonlijke inzetbaar­heid heeft een enorme wissel getrokken. Dat in combinatie met de toenemende schaarste komen steeds meer werkgevers in de problemen. De disbalans van personeel vanwege medische en niet medische vraagstukken neemt toe en behoeft steeds gerichtere aandacht, waarbij de inzet van de juiste professionals helpend is om grip te krijgen op de belasting in het werk en de belastbaarheid van de mens.
puzzel icoon

Een duurzaam herstel voor jouw organisatie

Verein heeft aandacht voor een gezonde bedrijfsvoe­ring binnen jouw organisatie en helpt deze diep in de haarvaten vorm te geven. De toegevoegde waarde van onze arbodienstverlening is zichtbaar in een duurzaam herstel met echte aandacht voor de driehoek van mens, werk en inkomen. Uitgangspunt in ons denken is dat organisaties waardevolle omgevingen zijn om gezond­heid en inzetbaarheid vorm te geven. Met een eigentijdse aanpak en betekenis geven aan werk (re-integratie) en leven. Gewoon, dichtbij en met oog voor wat echt telt; jullie mensen.
puzzel icoon
personen icoontje

We hebben alle expertises in huis

Verein werkt samen met verschillende arbo specialisten om inhoud te geven aan de veranderende wereld van bedrijfsgeneeskunde. Zo werken we samen met Zzp bedrijfsartsen, praktijkondersteuners en arbodiensten om invulling te geven aan de specifieke vraag van een de organisatie. Zo werken we onder andere voor SC Johnson Europlant (productieomgeving) en Carinova (zorgorganisatie) waarbij we inzetten op het maken en realiseren van impact en voortgang van re-integratie en herstel.
Neem contact op

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.