Adviseurs sociale zekerheid

Onze adviseurs maken de complexe wereld van sociale zekerheid simpeler. We richten ons op sociale- én financiële aspecten, van baanzekerheid tot verzuimmanagement en -kosten.
Adviseurs sociale zekerheid

Wat wij doen

casemanagement icoon

Casemanagement

Heb je vragen rondom verzuim? Verein kan door casemanagement zowel de organisatie als medewerker hierin ondersteunen.
verzuim training en opleiding icoon

Training & Opleiding

Vanuit Verein helpen we je nog sterker te staan in jouw rol als verzuimbegeleider of inzetbaarheidsdeskundige.
jurist sociale zekerheid icoon

Juridische Ondersteuning

We ondersteunen je bij vragen over (financiële) verantwoordelijkheden m.b.t. uitkeringslasten van de werkgever.
advies sociale zekerheid icoon

Advies Sociale Zekerheid

Het vertalen van wet- en regelgeving naar een praktisch toepassing en fundament binnen de organisatie waar wij voor werken.

Over Verein adviseurs

Verzuim kan elk individu en iedere organisatie overkomen. Onze experts sociale zekerheid zijn met hun brede kennispositie een gids bij vraagstukken rondom verzuim, re-integratie, inzetbaarheid en sociale zekerheid. We helpen met het creëren van overzicht, het versimpelen van processen en zorgen uiteindelijk voor een verzuimdaling.

Zo zorgen we dat verzuim, zowel voor mens als organisatie, niet tot kopzorgen leidt en dat de focus blijft liggen op inzetbaarheid en productiviteit. Met positieve resultaten voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en (financiële) voordelen voor de organisatie.

Alle expertises rondom sociale zekerheid in huis

Vanuit een brede kennispositie zijn wij in staat om in verschillende rollen bij organisaties te functioneren. Van verzuimbegeleider, inzetbaarheidscoach, casamanager tot wia en wga specialist.

Maatwerk dienstenpakket

Wij hanteren geen rigide dienstenpakket, maar passen de dienstverlening aan op de vraag en de aanwezige expertise van de klant. Onderdelen kunnen zijn: Casemanagement, Training & Opleiding, Juridische ondersteuning en Advies sociale zekerheid.

    cirkels